Op zoek naar horecamedewerkers?

Met Wiertz Gastvrij bieden wij een horecapool voor verschillende relaties aan die wordt gevormd voor een vaste groep van ervaren horecaspecialisten. Door de wensen van u aan te sluiten op deze pools, krijgt uw organisatie toegang tot ervaren krachten die dan ook bekend zijn met de wensen, voorschriften, sfeer en omstandigheden die uw bedrijf uniek maken.

Topkrachten voor Zuidoost-Nederlandse horeca en hospitality 
Wiertz Gastvrij is het horecalabel van Wiertz Company en gespecialiseerd in het ontzorgen van de Zuidoost-Nederlandse horeca op het gebied van flexibel personeel. Dagelijks werken er minimaal 200 horecakrachten via Wiertz Gastvrij voor opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland. Er maken inmiddels 400 krachten deel uit van onze horecapool.

Pool van ervaren horecaspecialisten
Met Wiertz Gastvrij bieden wij een horecapool aan die wordt gevormd voor een vaste groep van ervaren horecaspecialisten. Door de wensen van u als klant aan te sluiten op deze pools, krijgt u toegang tot ervaren krachten die dan ook bekend zijn met de wensen, voorschriften, sfeer en omstandigheden welke uw bedrijf uniek maken.

Onze pools bestaan niet uitsluitend uit studenten en scholieren. Wij geloven dat een goede mix van leeftijd en achtergrond voor de beste resultaten zorgt.

We maken graag een vrijblijvende afspraak
Wilt u meer weten over ons label Wiertz Gastvrij, laat dan gerust uw contactgegevens achter.  Onze Operationeel Manager Merel neemt dan contact met u op.

 

 

Hospitality Test

Klantbinding creëren staat steeds vaker hoog op de agenda. Om succesvol te worden in de horeca zijn bepaalde kwaliteiten en eigenschappen nodig. Competenties waar werkgevers naar op zoek zijn en die gasten verwachten.

De Hospitality Test meet in hoeverre een medewerker beschikt over 9 essentiële competenties op het gebied van gastvrijheid. De test is eenvoudig online te maken en voor iedereen gratis beschikbaar.

Hoe gastvrij wil je het hebben?

 

Operationeel Manager Merel van Straten
Merel van Straten is Operationeel Manager Wiertz Gastvrij. Zij is verantwoordelijk voor Wiertz Gastvrij in Zuid-Oost Nederland. Zij zal voornamelijk bezig zijn met het relatiebeheer. Daarnaast zal zij ook werkzaam zijn op het Wiertz Gastvrij kantoor waar zij het operationeel beheer voor haar rekening neemt. Bij Merel treft u een deskundige gesprekspartner op het gebied van alle personeelsvraagstukken in de horeca.

 

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

diagram

We werken aan één sterk merk…

Binnenkort lanceren wij onze nieuwe site!

Ga verder naar de website