Werken aan je skills!

We vinden het daarom belangrijk dat onze krachten met de juiste skills aan de het werk gaan bij onze opdrachtgevers. We bieden onze krachten dus doorlopend trainingen om de kwaliteit te blijven garanderen. Stilstand is achteruitgang, dus investeren we doorlopend in onze medewerkers!

Trainingen

Door opleidingen en trainingen aan te bieden verhogen wij de kwaliteit van onze mensen en daarmee ook onze dienstverlening. Door op regelmatige wijze contact te hebben met onze horecamedewerkers en te evalueren met onze opdrachtgevers, weten we wie welke trainingen en opleidingen aangeboden moet krijgen.

De trainingen vinden onder andere plaats in de Wiertz Company Lounge in het Parkstad Limburg Stadion en de Wiertz Company Lounge in ons regiokantoor in Venlo.

Operationele vaardigheidstrainingen
Hoe tap je het beste biertje, hoe loop je met borden, hoe loop je met een tableau etc.

Sociale vaardigheidstrainingen
Elke dag is anders, net als elke gast. Wij vinden het van belang dat onze krachten leren herkennen met wat voor soort gasten ze te maken hebben en hoe ze hier mee om moeten gaan. Door middel van een communicatietraining leren ze daarnaast ook hoe ze moeten omgaan met vervelende situaties en klachten.

Etiquette-trainingen
Onze krachten worden bij verschillende opdrachtgevers ingezet. De verscheidenheid aan gasten en hun verwachtingen, vraagt in veel situaties om scholing in etiquette. Dat bieden wij onze horecamedewerkers uiteraard graag.

Trainer: Taco van der Bijl
Alle trainingen worden verzorgd door onze branchemanager Taco van der Bijl.

Taco van der Bijl is een bekende naam in de Limburgse horeca. Hij was jarenlang eigenaar van Sjinkerij De Bóbbel dat in 2011 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland en werkte verder bij Teaching Hotel Chateau Bethlehem en UWC Maastricht.